Incepand din mai 2005 INDIGO STUDIO a oferit clientilor sai servicii profesionale de plotare, copiere si scanare alb/negru si color pentru planse si document.

Colectivul nostru trateaza fiecare comanda cu atentie si respect pentru munca dumneavoastra. Documentatiile pleaca de la noi verificate si ordonate conform cerintelor dumneavoastra.

Am lucrat ca un departament al clientilor nostrii, am acceptat sa respectam procedurile interne ale fiecarui client si am garantat securitatea informatiei din documente.

Cand a fost necesar am fost alaturi de dumneavoastra pana la finalizarea si predarea documentelor in termenul cerut de clientii nostrii. Daca nu s-a putut respecta termenul in timpul progaramului de lucru am marit echipa sau am prelungit programul astfel incat sa reusim sa ne incadram in termenul cerut.

Au fost si momente cand nu am reusit sa satisfacem fiecare cerinta a clientilor si pentru acest lucru ne cerem scuze si va asiguram ca am invatat din greseli si au fost luate masuri sa nu se mai repete.

Ne-au trecut prin mana multe documentatii si planuri si nu sunt putine cladirile pe langa care trecem si suntem mandrii ca am contribuit si noi putin la realizarea acestora.

Va multumim ca ati ales serviciile noastre si va asteptam cu noi proiecte!